Bim bam busse

“Bim bam busse” er en børnesang, som har været kendt i Danmark i mange år. Sangen er kendt for sit fængende refræn og sin legende karakter, som er særligt populær blandt børn. Sangen er kendt for sin legende karakter, og dens simple tekst og melodi gør den til en populær sang blandt børn i alle aldre. Sangen er også blevet anvendt i mange børne-tv-programmer og -film, og dens popularitet har gjort den til en fast bestanddel af mange danske børns barndom.

Se teksten til “Bim bam busse” her

Forfatter: Jannik Hastrup – Komponist: Hans Henrik Ley

Bim bam busse, jeg er en haletudse,
det eneste jeg drømmer om
det er at blive smuk og skøn,
og undgå storkens spidse næb
og også undgå slid og slæb,
Bim bam busse, jeg er en haletudse

Bim bam busse, jeg er en haletudse,
jeg vælter mig i andemad,
så jeg kan sagtens være glad,
og selv om vandet det er vådt,
så svømmer jeg nu ganske godt
Bim bam busse, jeg er en haletudse

Lyt til “Bim bam busse” her

Lyt til ‘Bim bam busse’ på YouTube i forskellige versioner herunder. Bl.a. med Alberte og Cirkeline.

Copyright 2024 - Pilanto Aps